Ny kampagnefilm: Madaffald bliver til grøn gødning

Biogas Danmark sætter fokus på vigtigheden af at sortere madaffald, så næringsstofferne kan blive recirkuleret og genanvendt som grøn gødning.

Vi er ikke ude for at prædike. Vi gøder bare jorden for en grønnere fremtid. I biogasanlæg forvandler vi nemlig danskernes bioaffald til grøn gødning, som bruges til at dyrke nye fødevarer.

Det er det overordnede budskab i den nye kampagnefilm, hvor vi med et glimt i øjet gør opmærksom på, hvor vigtigt det er at sortere madaffaldet, så næringsstofferne kan blive recirkuleret og genanvendt som gødning til dyrkning af nye fødevarer.

Undervejs i processen sikres udnyttelse af energiindholdet i madaffaldet til produktion af grøn biogas, der erstatter fossil naturgas.

Klik på billedet herunder for at se den nye film.

En far leger præst, mens han putter madaffaldet i madskraldespanden, så næringsstofferne kan komme tilbage til jorden og genopstå som nye fødevarer, er fortællingen i den nye kampagnefilm fra Biogas Danmark.

Du kan se vores film om biogas og læse mere om madaffald og restprodukter til biogas, hvis du klikker på linkene i den grønne boks herunder